Bröd & Bak

DET NYA STENUGNSBAGERIET I LÖDDEKÖPINGE

 

Allt vårt matbröd bakas för hand, med surdegskultur och gräddas på stenhäll.

 

Brödet ges lång tid att jäsa, mellan 15 - 20 timmar i svala kylar över natten, plus ett par timmar på bakbordet.

Detta är en av orsakerna till den goda smaken på de bröd vi bakar.

 

På grund av begränsade resurser kan vi inte baka alla sorter alla dagar. Vi utgår därför från ett bassortiment som vi varje dag gör olika komplement till.

 

Vi har inga bestämda dagar för när vi bakar vissa brödsorter (med ett undantag - vårt underbara Lönnbröd på fredagar!) utan låter oss istället styras av lust, kunders önskemål eller säsongens råvaror.

 

Det ser vi som styrkan i vår litenhet.

bread&cookies # Marknadsvägen 1 # 246 42 Löddeköpinge # tel. 046-705170 # info@breadandcookies.se

Våra öppettider: Måndag - Fredag 7 - 18, Lördag - Söndag 7 - 17,