Det här är vi

STENUGNSBAGERIET I LÖDDEKÖPINGE


Lasse Wellhag

Ägare & Bagare som det står på mitt nya visitkort


Jobbat hela mitt liv med bagerier, på nittiotalet hade jag och min fru ett konditori i Klippan. Jobbat som bagerichef här i Lödde tidigare, på Smart Club för er som kommer ihåg det. Även startat upp och jobbat som bagerichef på Citygross två första bagerier i Hyllinge och Malmö.

De sista åren har jag varit säljare inom branschen, så som sagt, hela livet i branchen i mitt hjärta.

Nu till detta äventyret kommer jag att ta tillvara all erfarenhet jag skaffat mig som bagare och även åren som säljare kommer till nytta för jag tror jag vet vad folk vill ha men kom gärna med förslag om produkter ni vill se hos oss. Mig kommer ni att se varje dag i bageriet så bara kom in.


Jag är mycket stolt över att min dotter skall vara med på detta äventyret, och vem vet, kanske min son också kommer in i bageriet någon dag.


Rebecca Wellhag

Tårtmakare & dotter


Jag är jätteglad att Rebecca vill jobba tillsammans med mig även om jag vet att det inte är lätt med far och dotter som tär på  varandra på ett helt annat sätt än där hemma. Hon är verkligen serviceminded när det gäller kunder (det är en fröjd att stå bakom bakbordet och höra henne ta hand om sina kunder) och vill alla väl. Hon gör goda mackor och kommer på bra idéer med fyllningar odyl.
Christine

Säljare


Kommer ursprungligen från Halmstad men bor numera med sin sambo i Häljarp. Tycker om att åka skidor och att fotografera.

Hon gillar dessutom att laga mat och det skall vi dra nytta av när det gäller lunchbiten.


Anna

Säljare


Hon kommer ursprungligen från Lödde men bor numera i Landskrona


Anneli Wellhag

Ansvarig för våra kringarrangemang


Min kära hustru som med sitt kunnande om personal hjälpt mig till att ha den förmodligen trevligaste personalen i Löddeköpinge. Hon jobbar till vardags som butikschef på Lindex i Landskrona men jag använder henne som bollplank till många av mina "tokiga" idéer. Hon ansvarar bl.a.för våra omtyckta Zelected by Houze träffar

bread&cookies  #  Marknadsvägen 1  #  246 42 Löddeköpinge  #  tel. 046-705170  #  info@breadandcookies.se

Våra öppettider på Marknadsvägen: Måndag - Fredag 7 - 18, Lördag - Söndag 7 - 17,